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Q:  Our Conference purchases food at a good price from our local food bank. The food bank 
requires that we provide them a list of everyone that we give food to. Is this a violation of 
confidentiality? 
  
A:  Yes, it is a violation, unless you received authorization from those to whom you give food to 
share their information with other organizations. If you stay with the food bank and someone 
chooses not to authorize this sharing of information, you may have to refuse to give food from the 
food bank to them. They could be given food you purchase or get from other sources. 
  
Q:  I know that Conferences are expected to follow federal, state and local laws but I can't 
find in the Rule where it states that. 
  
A:  It is not stated in the Rule. However, it is in the Nationally Approved Bylaws for Conferences in 
Article 2. You will also find this in the Manual on Page 30 under two sections: "Legal and Financial 
Realities" and "Tax Laws and Financial Records." 


